DAFTAR SDN BHD DENGAN MUDAH SEPANTAS 3 HARI

Kami akan daftarkan syarikat sdn bhd anda melalui proses yang paling memudahkan pihak anda.

SETIAUSAHA SYARIKAT AMR DILULUSKAN OLEH SSM

DAFTAR SDN BHD DENGAN MUDAH SEPANTAS 3 HARI

Kami akan daftarkan syarikat sdn bhd anda melalui proses yang paling memudahkan pihak anda.

SETIAUSAHA SYARIKAT AMR DILULUSKAN OLEH SSM

APA YANG KAMI URUSKAN UNTUK ANDA?

Pendaftaran 3 Pengarah dan 3 Pemegang Saham

Kami akan daftarkan sehingga 3 nama pengarah (director) dan 3 pemegang saham (shareholder) di SSM. Pengarah adalah wakil syarikat yang bertanggungjawab terhadap pematuhan syarikat kepada SSM, LHDN, KWSP dan banyak lagi.

Pengisian dalam sistem Mycoid

MyCoID adalah nombor pengenalan perniagaan Malaysia. Ia digunakan untuk pendaftaran dan transaksi dengan agensi kerajaan. MyCoID Gateway membolehkan data dimuatkan secara automatik untuk pendaftaran serentak dengan agensi kerajaan yang berkaitan semasa penggabungan.

Sijil Pendaftaran Sdn Bhd (borang seksyen 17)

Sijil Penubuhan dikeluarkan oleh SSM setelah mematuhi prosedur penubuhan dan pengemukaan Dokumen Penubuhan yang lengkap. Ia mengesahkan bahawa syarikat tersebut telah diperbadankan secara sah di bawah Akta Syarikat Malaysia. Sijil ini mengandungi nama syarikat, tarikh penubuhan, dan nombor syarikat

Pembukaan 2 akaun bank syarikat

Kami juga akan menyediakan semua dokumen  yang diperlukan untuk membuka dua akaun bank dibawah nama syarikat anda. Anda juga boleh memilih untuk membuka satu akaun bank sahaja

Kami menyimpan dan menjaga dokumen berkanun syarikat anda

Kami menyimpan semua buku dan rekod berkanun syarikat, iaitu buku minit, buku pendaftaran, buku saham, dan lain-lain. Kami memastikan syarikat anda mematuhi syarat SSM seperti pengembalian tahunan (annual return) dan lain-lain. 

ANDA JUGA AKAN MENERIMA SECARA PERCUMA

Increase paid up capital percuma untuk kali pertama

Penambahan modal berbayar untuk kali pertama adalah percuma bersama AMR. Ini adalah usaha kami bagi memastikan perniagaan syarikat baru anda boleh dimulakan dengan mudah.

Percuma 3 bulan yuran setiausaha syarikat bernilai RM270

Dalam memastikan anda dapat permulaan yang paling lancar untuk menguruskan syarikat baru ada, kami sebagai setiahausaha syarikat anda tidak akan beri apa-apa caj kepada anda buat 3 bulan pertama selepas penubuhan syarikat.

2 jam konsultasi percuma berkenaan Pensyarikatan & Perniagaan

Dalam memastikan anda dapat permulaan yang paling lancar untuk menguruskan syarikat baru ada, kami sebagai setiahausaha syarikat anda tidak akan beri apa-apa caj kepada anda buat 3 bulan pertama selepas penubuhan syarikat.

Percuma akses kepada kelas online anjuran AMR

AMR telah menjalankan lebih dari 20+ kelas tentang akaun, cukai, pensyarikatan dan banyak lagi. Lebih dari 1000+ founder telah pun menyertai kelas kami sejak kami mula mengajar secara online bermula pada tahun 2021. Jika anda menubuhkan syarikat dengan kami anda akan dapat akses kepada kelas-kelas online yang akan datang.

percuma 7 Rakaman Kelas Tentang Pengurusan Syarikat

Anda juga akan menerima rakaman kelas-kelas yang pernah kami jalankan. Nilai bagi semua rakaman ini adalah RM697 dan kami akan berikan kepada anda secara percuma dan akan ada penambahan rakaman-rakaman kelas online yang lain.

Diskaun Sehingga 50% untuk sertai kelas AMR Yang diadakan secara offline

Bukan hanya online kami juga mengadakan kelas secara fizikal atau offline dimana anda layak menerima diskaun sehingga 50%.

KENAPA PILIH AMR ?

Selepas Penubuhan, Kami Akan Memberi Bimbingan Dari Segi Tatacara Pengurusan Sdn. Bhd, Secara Percuma. Kami Juga Berpengalaman dalam menguruskan Perkara Berkenaan Syarikat Dari Penyimpanan Dokumen, Rekod Kewangan, Audit, Cukai, Dan Serahan SSM.

Kami Ingin Membimbing Anda Dari Sekecil Kecil Perniagaan Sehingga Anda Berjaya.Kami mempunyai cawangan di sekitar KL, Cheras, Shah Alam, Skudai, Kuantan & Kedah.

CONSULTANT KAMI DISAHKAN OLEH MIA, ASEAN CPA & ACCA

Kami Telah Membantu Lebih 3500+ Pemilik Bisnes
di seluruh malaysia

APA KATA PELANGGAN KAMI?

⬇ VIDEO TESTIMONI SYARIKAT LITTLE JANNAH SDN BHD ⬇

JOM DAFTAR SDN BHD DAN KAMI AKAN BANTU SYARIKAT ANDA
DARI PELBAGAI ASPEK BISNES

BERAPAKAH HARGA PENDAFTARAN SDN BHD BERSAMA AMR?

4 KEKURANGAN ENTERPRISE / MILIKAN TUNGGAL

LIABILITI TIDAK TERHAD
Sekiranya berlaku penutupan perniagaan disebabkan muflis, pemilik akan turut sama menjadi muflis dan harta benda peribadi turut disita

KURANG KREDIBILITI
Sukar mendapatkan kepercayaan dari syarikat lain, bank & kerajaan untuk memegang projek/tender yang besar

TIDAK DAPAT DIWARISI
Perniagaan enterprise akan terbubar sekiranya berlaku kematian kepada salah seorang pemiliknya

KADAR CUKAI TINGGI
Pengiraan cukai enterprise adalah tinggi berdasarkan kadar cukai individu iaitu bermula dari 0% dan boleh naik sehingga 30%

Semua masalah yang dinyatakan diatas akan diselesaikan jika anda mendaftar syarikat sdn bhd untuk perniagaan anda